Geef een zoekopdracht
Cookievoorkeuren

Kavel 0124-001: Complete voorraad en inventaris kringloopwinkel

Kavelinformatie

Bieden op dit kavel is geëindigd

Omschrijving

In 1 kavel verkopen wij de gehele voorraad en beperkte inventaris van Stichting Reout te huizen, de voorraad betreft veel kleding en diverse stellingen en winkelinventaris. De voorraad staat thans opgeslagen in een opslagunit te Blaricum. Getoonde foto's van de winkelruimte dienen alleen ter ondersteuning van de opgeslagen zaken (er kunnen geen rechten worden ontleend aan eventueel aanwezige zaken op de "winkel" foto's). Bij twijfel of vragen kunt u altijd per mail contact met ons opnemen.

De voorraad wordt voetstoots verkocht zoals deze is opgeslagen te Blaricum.

Let op: de koper betaalt een borg van 350,- euro t.b.v het bezemschoon opleveren van de opslagruimte, deze ontvangt de koper geheel retour na de bezemschone oplevering.

 

Tijdens de veiling kunnen wij actieve bieders telefonisch of schriftelijk benaderen om biedingen te controleren. Dit doen we om bieders en het biedproces te beschermen. Het is daarom belangrijk dat je als bieder tijdens de veiling bereikbaar bent.

 

Retourneren?
Dit betreft een faillissements- of openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie onze algemene verkoopvoorwaarden.

Plaats je Bod is niet de verkoper. Wij veilen en factureren als bemiddelaar in opdracht van een derde partij, de verkoper.

Betaal eenvoudig met iDeal via uw PlaatsJeBod Account. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Alle kavels worden zo uitgebreid mogelijk beschreven, maar apparaten en machines worden niet getest en/of uitgeprobeerd.

Computers aangeboden in faillissements- of executieveilingen bevatten geen programmatuur of software.

 

Al onze veilingen staan onder toezicht van een notaris.

 

Wij raden aan om van de (eventuele) kijkdag gebruik te maken.

 

Andere informatie

Lees de regels & voorwaarden voordat u bied op dit kavel.

Verkocht Preview image
Klik op de foto om te vergroten Preview image Preview image Preview image Preview image Preview image Preview image Preview image Preview image Preview image Preview image