Geef een zoekopdracht
Cookievoorkeuren

Over ons

Plaats Je Bod - faillissementsveilingen

Plaats Je Bod is een online veilinghuis, gespecialiseerd in het organiseren van online [faillissements] veilingen in de meest uiteenlopende roerende goederen.

 

Opgericht in 2021 door een team van veilingexperts, die meer dan 50 jaar ervaring in de veilingbranche hebben. Plaats Je Bod hanteert het authentieke veilingkarakter door alleen veilingen te plaatsen met een dwingend karakter en, indien mogelijk, zonder minimumprijzen te werken. Wij geloven in het natuurlijke biedproces van een veiling. Plaats Je Bod is geen outlet-webshop, waarbij speciaal aangeschafte nieuwe producten verkocht worden. Het doel van Plaats je Bod is er om voor de opdrachtgevers elke veiling, van klein tot groot, efficient online te plaatsen. Hiermee is elke curator in staat om gebruik te maken van onze diensten en daarmee een faillissement transparant af te wikkelen.

Plaats Je Bod is in staat om veilingen tot een succes te maken. De opdrachtgevers worden vanaf het begin af aan kundig en onafhankelijk geadviseerd. Daarnaast vinden de veilingmannen van Plaats Je Bod het ook gewoon heel leuk. En dat is heel belangrijk. Biedt u mee?