Geef een zoekopdracht
Cookievoorkeuren

Kavel 23-028002: Opel bedrijfswagen, type: Vivaro

Wanneer een bod binnen 3 minuten voor sluiting van het kavel wordt gedaan, wordt de sluitingstijd met 3 minuten verlengt.

Kavelinformatie

Huidige bieding:
€ 1.600
Verhoging:200
Biedingen:4
Eindigt in:04 Apr 2023 19:18:00 (CEST) (4d 6h)
Locatie:Online
Uw bod:
Automatisch bod:
Let op! Je bod wordt verhoogd met 22% opgeld en 21% BTW.

Omschrijving

Opel bedrijfswagen, type: Vivaro 1.6 CDTI L2H1 edition ecoflex, kenteken: VS-542-K, afgegeven op 7-12-2015, bouwjaar 2015, APK t/m: 16-02-2024, afgelezen kilometerstand: 201.713, Gebruikssporen en schade rondom.

Tijdens de veiling kunnen wij actieve bieders telefonisch of schriftelijk benaderen om biedingen te controleren. Dit doen we om bieders en het biedproces te beschermen. Het is daarom belangrijk dat je als bieder tijdens de veiling bereikbaar bent.

 

Retourneren?
Dit betreft een faillissements- of openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie onze algemene verkoopvoorwaarden.

Plaats je Bod is niet de verkoper. Wij veilen en factureren als bemiddelaar in opdracht van een derde partij, de verkoper.

Betaal eenvoudig met iDeal via uw PlaatsJeBod Account. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Alle kavels worden zo uitgebreid mogelijk beschreven, maar apparaten en machines worden niet getest en/of uitgeprobeerd.

Computers aangeboden in faillissements- of executieveilingen bevatten geen programmatuur of software.

Wij raden aan om van de (eventuele) kijkdag gebruik te maken.

 

Video

Andere informatie

Lees de regels & voorwaarden voordat u bied op dit kavel.

Preview image
Klik op de foto om te vergroten Preview image Preview image Preview image Preview image Preview image Preview image Preview image Preview image Preview image Preview image Preview image Preview image