Geef een zoekopdracht
Cookievoorkeuren

Kavel 068-001: Winkelinventaris en voorraden

Kavelinformatie

Bieden op dit kavel is geëindigd

Omschrijving

De complete winkelinventaris en voorraad waaronder de losse verlichting in de winkelruimte, zwarte houten open kasten (6x), Diverse zwarte tafels (13x), nostalgische kasten, houten eettafel met stoelen, ontblader apparaat en alle voorraad. Let op !, winkelbalie en kasregister zijn niet inbegrepen bij de koop maar eigendom derden.

De winkel bevindt zich op de begane grond van een winkelcentrum en men kan nagenoeg voor de deur parkeren, alle inventaris kan zonder breek en sloopwerk eenvoudig afgevoerd worden.

De koper verplicht zich om de winkelruimte bezemschoon op te leveren, hiervoor dient een borg van 750,- euro betaald te worden welke na een correcte oplevering weer geheel retour naar de koper gaat.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Plaats Je Bod B.V.

Tijdens de veiling kunnen wij actieve bieders telefonisch of schriftelijk benaderen om biedingen te controleren. Dit doen we om bieders en het biedproces te beschermen. Het is daarom belangrijk dat je als bieder tijdens de veiling bereikbaar bent.

 

Retourneren?
Dit betreft een faillissements- of openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie onze algemene verkoopvoorwaarden.

Plaats je Bod is niet de verkoper. Wij veilen en factureren als bemiddelaar in opdracht van een derde partij, de verkoper.

Betaal eenvoudig met iDeal via uw PlaatsJeBod Account. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Alle kavels worden zo uitgebreid mogelijk beschreven, maar apparaten en machines worden niet getest en/of uitgeprobeerd.

Computers aangeboden in faillissements- of executieveilingen bevatten geen programmatuur of software.

 

Al onze veilingen staan onder toezicht van een notaris.

 

Wij raden aan om van de (eventuele) kijkdag gebruik te maken.

 

Andere informatie

Lees de regels & voorwaarden voordat u bied op dit kavel.